duyuru

• 2021

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI YATAY GEÇİŞ DUYURUSU

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI KURUMLAR ARASI ÖNLİSANS YATAY GEÇİŞ BAŞVURU ESASLARI

Üniversitemiz programlarına 25-28 Ocak 2021 tarihleri arasında kurumlar arası yatay geçiş başvurusu yapılabilir.

Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik” ile Üniversitemiz Eğitim-Öğretim Sınav Yönetmeliği hükümlerine göre, Iğdır Üniversitesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı BAHAR Yarıyılı Yatay Geçiş Koşulları ile diğer hususlar aşağıda belirtilmiştir.

1)- KURUMLAR ARASI BAŞVURU KOŞULLARI VE GEREKLİ EVRAKLAR İÇİN (TIKLAYINIZ).

2)- KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI İÇİN (TIKLAYINIZ).

3)-KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ TAKVİMİ İÇİN (TIKLAYINIZ).

4)-BAŞVURU DİLEKÇESİ İÇİN (TIKLAYINIZ).

Benzer Duyurular

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI YATAY GEÇİŞ DUYURUSU

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ

1)- KURUMLAR ARASI BAŞVURU KOŞULLARI VE GEREKLİ EVRAKLAR İÇİN (TIKLAYINIZ).

2)- KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI İÇİN (TIKLAYINIZ).

3)-KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ TAKVİMİ İÇİN (TIKLAYINIZ).

4)-BAŞVURU DİLEKÇESİ İÇİN (TIKLAYINIZ).