duyuru

• Eylül
  • 2020

ÜNİVERSİTEMİZDE 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE UZAKTAN EĞİTİM YAPILMASI KARARI ALINDI

Yapılan Senato toplantısı neticesinde, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde Covid-19 salgınıyla mücadele önlemleri çerçevesinde Üniversitemizin tüm bölümlerinde ve hazırlık eğitimi programlarında çevrimiçi eşzamanlı olarak uzaktan eğitime geçilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Dosyalar

Benzer Duyurular

Duyurular

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.