duyuru

YÜZ YÜZE KAYIT YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

IĞDIR MESLEK YÜKSEKOKULU

KAYIT DUYURUSU

Yüz yüze kayıt yapılması gereken programların kayıtlanma işlemi Covid-19 pandemi nedeniyle Meslek Yüksekokulumuza gelmeden uzaktan yapılabilecektir.. Bu sebeple istenilen evraklar aşağıda erişim bilgileri verilen kayıt danışman hocalarıyla iletişime geçilerek okulumuza ulaştırılması gerekmektedir.

Görevli kayıt danışman hocalarıyla aşağıda verilen Skype adresleri üzerinden mesai saatleri içerisinde görüntülü ve sesli olarak iletişim kurulabilecektir.

Program Adı

Kayıt Danışman Hocası