Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yıldırım’dan Rektör Alma’ya Ziyaret

• 03 Haziran 2021

Iğdır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Filit Yıldırım, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hakkı Alma’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İkinci kez Rektörlük görevine atanan Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, kamu ve özel kuruluşlardan ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Iğdır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Filit Yıldırım, Rektör Alma’ya tebrik dileklerini iletmek üzere nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret esnasında Iğdır Üniversitesi Öğrenci Dekanı Öğr. Gör. Hakan Güngör’de yer aldı. Söz konusu kendisine yapılan nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Alma, Iğdır Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerin spora teşvik edilmesine adına her türlü iş birliğine hazır olduklarının mesajını verdi. Başkan Yıldırım ise, misafirperverlikten dolayı Rektör Prof. Dr. Hakkı Alma’ya teşekkür etti.

Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.