haber

Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Heyetinden Üniversitemize Ziyaret

  • 04 Haziran 2021

Atatürk Üniversitesi Periodontoloji Anabilim Dalı Öğr. Üyesi Prof. Dr. Recep Orbak ve ekibi, Üniversitemizi ziyaret etti.

Iğdır Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin kurulmasının ardından Rektör Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma; Ankara Üniversitesi, Yüzüncü Yıl Üniversitesi ve son olarak Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği fakültelerini ziyaret ederek çeşitli görüşmelerde bulundu. Bu kapsamda Atatürk Üniversitesi’nden bir ekip Üniversitemize gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Periodontoloji Anabilim Dalı Öğr. Üyesi Prof. Dr. Recep Orbak nezaretinde yapılan ziyarete, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma eşlik etti.

Öğr. Üyesi Prof. Dr. Orbak ve ekibi ilk olarak, Karaağaç Kampüsündeki Diş Hekimliği Fakülte binasını ziyaret etti. Söz konunu ziyaret esnasında Rektör Alma, yeni kurulan fakültede açılan bölümler ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler paylaştı. Ayrıca 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında öğrenci alımına başlaması düşünülen Iğdır Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ile Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin birlikte gerçekleştirebileceği projeler hakkında birtakım görüşmeler yapıldı.

Ziyaret, Tuzluca Tuz Terapi Merkezinin ziyaret edilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Benzer Makaleler