Iğdır İŞKUR Tarafından Iğdır Üniversitesi Öğrencilerine İş Kulübü Eğitimi Verildi

• 18 Aralık 2020

Iğdır Üniversitesi, Edebiyat Topluluğuna üye, üniversite öğrencilerine Iğdır İŞKUR İş Kulübü Birimi tarafından eğitim verildi.

Kadınlar, gençler, engelliler, uzun süreli işsizler, eski hükümlüler, tedavi görmüş eski madde bağımlıları gibi özel politika gerektiren gruplara yönelik motivasyon artırmayı ve yöntem desteği vermeyi hedefleyen yoğunlaştırılmış bir iş ve meslek danışmanlığı programı olan İş Kulüpleri, Türkiye’nin çeşitli yerlerinde eğitimlerini vermeye devam ediyor. Eğitimler kapsamında Iğdır Üniversitesi Edebiyat Topluluğu’na üye üniversite öğrencilerine eğitim verildi. Verilen eğitim kapsamında öğrencilere; kendini tanıma, hobiler, CV hazırlama teknikleri, iş arama ağı, mülakatlara hazırlık ve mülakat teknikleri konularında İş Kulübü eğitimi verilmiştir.