haber

Öğrenci Dekanlığı Bayram Tebriklerinde Bulundu

  • 22 Mayıs 2020
 
 

Iğdır Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı personelleri, Covid-19 salgını nedeniyle yurt dışına gidemeyen yabancı öğrenciler ile ülkemizin farklı şehirlerinde yaşayan üniversitemiz öğrencilerini ziyaret ederek ramazan bayramlarını tebrik ettiler. 4 gün boyunca devam edecek sokağa çıkma yasağı başlamadan önce yapılan ziyarette, Iğdır Üniversitesi olarak her zaman öğrencilerin yanında olduklarının mesajı verildi.

Üniversitemiz Öğrenci Dekanlığı, virüs salgını nedeniyle ülkelerine ve memleketlerine gidemeyen Fildişi Sahili, Gana ve Somali gibi ülkelerden gelen yabancı ve ülkemizdeki Iğdır Üniversitesi öğrencilerine ziyaretlere devam ediyor. Öğrenci Dekanı Öğr. Gör. Hakan Güngör nezaretinde ve yardımcıları Öğr. Gör. Hatice Karadağ, öğr. Gör. Enes Kavrut eşliğinde, ilimizde salgın nedeniyle ailelerinin yanına gidemeyen bir grup öğrencinin evleri ziyaret edilip, gelenek ve göreneklerimize özgü bayramlaşma gerçekleştirildi.

Bayram kutlamalarının öneminden bahseden Iğdır Üniversitesi Öğrenci Dekanı Öğr. Gör. Hakan Güngör, “ülkemizde kutlanan bayramların millî ve dinî duyguların inanışların pekişmesi taze ve canlı tutulmasının yanında toplumun birlik ve beraberliğini sağlamada ve bunun bireylerin bilincinde yer etmesinde de büyük önemi var. Bayram günleri, sevinç günleridir. Bu pandemi günlerinde yaşanan Covid-19 salgınından dolayı sokağa çıkma yasağı uygulaması yapılmıştır.  Bu sebepten dolayı ramazan bayramı tebrikleri için üniversitemizin asli unsuru olan öğrencilerimizi ziyaret ederek yanlarında olmaya çalıştık. Öğrencilerimize, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma hocamızın selamlarını ve bayram tebriklerini ilettik. Öğrenci Dekanlığı olarak bizler de bu vesileyle tüm öğrencilerimizin ramazan bayramını kutlar, sağlıklı ve mutlu nice bayramlar geçirmelerini umut ederim “temennisinde bulundu. 

Benzer Makaleler