haber

Öğrenci Dekanlığında Görev Değişimi

  • 09 Nisan 2020

Öğrenci Dekanı Prof. Dr. Murat Ali Karavelioğlu, düzenlenen törenle görevini Öğr. Gör. Hakan Güngör’e teslim etti.

Öğrenci Dekanlığındaki devir teslim törenine; Prof. Dr. Murat Ali Karavelioğlu, Iğdır Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Turhan Moç, Öğr. Gör Hakan Güngör ve akademisyenler katıldı. Prof. Dr. Karavelioğlu, yeni Öğrenci Dekanı Hakan Güngör’e başarılar dileyerek, yeni görevini en iyi şekilde yapacağından emin olduğunu söyledi. Prof. Dr. Karavelioğlu; “Hedefimiz, Üniversitemizi bulunduğu noktadan daha iyi yerlere getirmek için çalışmak. Öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz ile birlikte daha fazla proje yapacak, daha güzel işler çıkaracağız.” şeklinde konuştu.

Öğr. Gör. Güngör ise, yaptığı konuşmada; öğrenci odaklı tüm proje ve etkinliklerle ilgili Üniversite yönetimi ile öğrenciler arasında iletişimi sağlayacaklarını belirterek; “Birlikte çalışmaya, üretmeye büyük önem vereceğiz” dedi. Prof. Dr. Karavelioğlu’na Iğdır Üniversitesi ve Öğrenci Dekanlığına yaptığı hizmetler dolayısıyla teşekkür eden Öğr. Gör. Güngör, Prof. Dr. Murat Ali Karavelioğlu’na yeni görevinde başarılar diledi.

Devir Teslim töreni, Prof. Dr. Murat Ali Karavelioğlu’na Öğr. Gör. Hakan Güngör tarafından yapılan hediye takdimiyle sona erdi.

Benzer Makaleler