Rektör Alma Uzaktan Eğitimi Öğrencilere Sordu

• 07 Mayıs 2020

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Üniversitemiz öğrencilerini arayarak uzaktan eğitim süreciyle ilgili değerlendirmelerini aldı.

Iğdır Üniversitesi akademik birimleri de, tüm Türkiye'de olduğu gibi Covid-19 salgını nedeniyle uzaktan eğitime geçti. Bu süreçte UZMER üzerinden yürütülen eğitim kesintisiz devam ederken Rektör Alma, Iğdır Üniversitesi öğrencilerini arayarak uzaktan eğitimin işleyişiyle ilgili görüş ve yorumlarını aldı. Öğrencilerden gelen olumlu geribildirimlerin yanı sıra yaşanan sıkıntı ve ihtiyaçları da öğrenen Rektör Alma, öğrenci değerlendirmelerini tek tek not alarak eksiklik hissedilen noktalarda harekete geçeceklerini belirtti.

Rektör Alma, uzaktan eğitim sürecinde Iğdır Üniversitesi öğrencileri için tüm imkanları seferber ederek kesintisiz ve nitelikli bir eğitim sunacaklarını ifade etti.