haber

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" Kutlama Programına Katıldı

  • 04 Haziran 2021

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası dolayısıyla Kültür Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen kutlama programına katıldı.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Yusuf Büyük’ün de telefon ile bağlanarak tüm usta öğretici, kursiyer ve katılımcıların Hayat Boyu Öğrenme Haftası’nı tebrik ettiği programa, Iğdır Valisi H. Engin Sarıibrahim’in eşi Hatice Sarıibrahim Hanımefendi'nin yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer, İl Tarım ve Orman Müdürü Özkan Yolcu, çeşitli kurum amirleri, Halk Eğitimi Müdürlüğü usta öğreticileri ve kursiyerleri de katıldı.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü koordinesinde Türkiye genelinde ilk defa bu yıl kutlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlama programı, ilimizde de Halk Eğitimi Müdürlüğü organizasyonu ile hazırlanan bir dizi etkinliklerle başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program, İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen ve Halk Eğitimi Müdür Vekili Derya Taşkınsu Pamuk’un yaptığı açılış konuşmalarının ardından, Halk Eğitimi Müdürlüğü usta öğretici ve kursiyerleri tarafından hazırlanan halk oyunları gösterisi, gençlik spor kursları gösterisi, müzik dinletisi, 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı kurs etkinliklerinin slayt gösterisi ve el sanatları standlarının gezilmesi ile son buldu.

Benzer Makaleler