haber

Üniversitemizin 2020-2021 Akademik Yılı Açılış Töreni Gerçekleştirildi

• 12 Kasım 2020

Iğdır Üniversitesi Karaağaç Kampüsü 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda gerçekleşen Akademik Yıl Açılış Törenine; Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili H. Engin Sarıibrahim, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, 5.Hudut Alay Komutanı P. Albay Yılmaz Doğan, Iğdır Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Şükrü Ener, Iğdır Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce, il protokol üyeleri, kamu kurum amirleri, Üniversitemiz akademik ve idari personelleri katıldı.

Üniversitemiz 2020-2021 Akademik Yıl Açılış Töreni için Üniversitemize gelen Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Öğrenci Dekanı Öğr. Gör. Hakan Güngör ile öğrencilerimizin genel durumu hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Benzer Makaleler